StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:11-11-2021
Bijgewerkt op:17-11-2021 11:32

Ceremonie in Woerden is geannuleerd

Bron: Veteranen Lopikerwaard E.L.Jansen
    

Woerden kent als garnizoens­stad een roem­rijk verleden. Reden voor het regiment Bevoor­radings- en Transport­troepen van de Koninklijke Landmacht, om ook in 2021 de openbare beëdiging in Woerden te laten plaats­vinden.

Zo’n 40 militairen zullen op donder­dag 25 november, met veel ceremonieel de eed of belofte op het vaandel van het regiment afleggen. De beëdiging was aanvankelijk gepland voor september, maar moest door de corona­maatregelen worden uitgesteld. Het cere­mo­nieel wordt omlijst met militaire muziek, gespeeld door de Koninklijke Militaire kapel “Johan Willem Friso”.

Uitnodiging
Mede namens het regiment Bevoorradings- en Transporttroepen nodigt de Stichting Veteranen Lopikerwaard u als veteraan uit de Lopikerwaard uit om als speciale gast bij deze ceremonie aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend worden de corona­maatregelen daarbij gevolgd.

De ontvangst is om 13.00 uur in Grand Café Plein 7, Kerkplein 7 in Woerden. De ceremonie zelf begint om 14.00 uur en eindigt om 15.00 uur met een hapje en een drankje.

Aanmelden
Hebt u zich al eerder aangemeld voor de beëdiging in september, dan hebt inmiddels bericht gehad. Maar er is nog plek. U kunt zich tot en met 15 november aanmelden via:

raymond.hiltrop@veteranen-lopikerwaard.nl.

We hopen u en vele andere veteranen te mogen verwelkomen.

Feestelijke Veteranenborrel in IJsselstein

Op zaterdag 27 november 2021, van 16.00 - 18.00 uur, zal weer een veteranenborrel plaatsvinden. Deze keer in Café Bakkers, Voorstraat 41 in IJsselstein. Deze feestelijke borrel staat in het teken van het boekje  “Verhalen van veteranen uit de Lopikerwaard” dat we eerder dit jaar hebben uitgebracht. Een groot aantal van de in het boekje geïnterviewde veteranen zal aanwezig zijn.

Ook andere veteranen en belangstellenden zijn welkom! U

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022