StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:22-06-2021
Bijgewerkt op:22-06-2021 09:15

Met de fiets en de pen Er op uit in de maand van Herman de Man

Bron: Gerda Hoogendijk
  

Nog slechts enkele weken te gaan en dan trapt de Herman de Manmaand af. Van 8 juli t/m 8 augustus vinden in de vierhoek IJsselstein – Schoonhoven – Gouda – Woerden zo’n 100 activiteiten plaats, meestal in de weekenden, maar een aantal ook doordeweeks. De gelijknamige website is online. Wil je zeker zijn van een plaats bij een van de vertelvoorstellingen Het wassende water en Stoombootje in de mist, reserveer dan een plaats.

De eerste activiteit is het Groot dictee van Herman de Man op 28 juni in Schoonhoven, Gouda, IJsselstein en via Zoom. Aanmelden hiervoor kan nog steeds. Ook diverse stadswandelingen en vaartochten in de Lopiker- en Krimpenerwaard, al of niet in combinatie met een lezing, koffie- of lunch kunnen geboekt worden. Zo ook de wandelingen naar de eendenkooi Het beloken land in Montfoort en de online schrijfworkshops.

Plan je eigen Herman de Mandag

Langs vijf verschillende fietsroutes kan men onderweg afstappen voor leuke en informatieve activiteiten die in meer of mindere mate in het teken staan van Herman de Man. Omdat De Man er gewoond heeft, die boerderij / dat café / die rivier of wetering / dat land een rol in een van zijn boek(en) gespeeld heeft of omdat daar opnames voor de tv-serie Het wassende water hebben plaatsgevonden.

Er is voor elk wat wils: variërend van lezingen, rondleidingen, stadswandelingen tot vaartochten, boerderij- en tuinbezoeken, workshops boekselen, oldtimer trekkertoertocht en een koetsenrit. Een groot aantal activiteiten is gratis, voor enkele is een vrijwillige bijdrage in de hoge hoed of melkbus welkom en andere dienen bij reservering betaald te worden. Veel wetenswaardigheden over De Man zelf staan online en de fietsroutes zijn te downloaden.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024