StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:10-03-2021
Bijgewerkt op:10-03-2021 09:50

Uitslag kleurwedstrijd

Bron: Stichting Oud Montfoort, Peter Versloot
    

In de voorjaarsvakantie werden nog flink wat tekeningen ingeleverd voor het kleurplatenwedstrijd met het thema ‘WINTER’.

Na het succes van de LEGO wedstrijd in de zomervakantie vorig jaar startte de Stichting Oud Montfoort (SOM) in januari een nieuwe actie om jong en oud bezig te houden in corona-tijd. Daarnaast wil de SOM ook de interesse voor de historie van de stad Montfoort levend  houden nu het stadsmuseum niet open kan.

Uit de inzendingen zijn de 3 winnaars gekozen: Sjors van Jaarsveld (3 jr), Lieke van Jaarsveld (5 jr) en Jeanne Geelkerken (9 jr). Hun tekeningen zijn in de komende weken nog te zien in de etalage van stadsmuseum De Knoperij. Inmiddels hebben de winnaars een prijsje ontvangen, een cadeaubon te besteden bij de naastgelegen speelgoedwinkel van Dolderman.

Voorzitter Lex van Wijk: “We hebben veel kleurplaten uitgedeeld. Er zal thuis veel gekleurd zijn. Je moet toch iets doen als je zoals de jeugd heel veel verplicht thuis moet zitten. En dit leek ons een leuke bezigheid”.

De hoofdexpositie’ Winter’ loopt nog even door en wordt in de loop van maart dan opgevolgd door een tentoonstelling over de komst van gas, water, elektriciteit en riolering ongeveer 100 jaar geleden.

Inmiddels is achter de grote etalageruit de gastexpositie van 60 jaar zwembad te zien. Als het stadsmuseum weer open mag, zal er nog meer te zien zijn. Het bestuur en de vrijwilligers kunnen niet wachten om weer open te gaan en kijken uit naar versoepeling van de maatregelen voor musea.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021