StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-06-2020
Bijgewerkt op:18-06-2020 09:56

Run for KiKa @Home is terug!

Bron: Run for KiKa Nederland, Nikki Wester
    

Het maximale eruit halen en écht die stap extra zetten voor KiKa. Dat moet op zondag 28 juni gebeuren tijdens de tweede editie van Run for KiKa @Home. Met deze officiële run vanuit huis is de draad weer opgepakt waarbij deelnemers hét verschil maken voor kinderen met kanker. 

Waar de vorige editie draaide om Nederland KiKa-oranje te kleuren, is nu de oproep: doe mee en haal geld op voor KiKa! Want, zo zegt Nikki Wester namens de organisatie: “Iets kunnen betekenen voor een ander blijft universeel en van alle tijden. Als je iets kàn betekenen, doe dat dan!”. 

Uit de startblokken geschoten
De inschrijving is nog maar net geopend en heeft nu al een super start. Bijna 1000 deelnemers én een ruim 37.000 euro staan genoteerd. “We zijn ons heel bewust van de tijd waar we allemaal in zitten. Het voelt en is anders dan normaal. Toch gaan we ervoor om een fantastisch resultaat neer te zetten voor KiKa.” zegt Wester.  

Live te volgen
Op zondag 28 juni klinkt om 11.00 uur het officiële startschot van Run for KiKa @Home. Deelnemers hebben dan een warming-up gehad, de cheque-uitreiking gezien én bemoedigende woorden gekregen van acteur Ferdi Stofmeel en een vertegenwoordiger van KiKa. Allemaal via een livestream speciaal voor deelnemers. Hierna kan het rennen beginnen, uiteraard volgens de regels van het RIVM. 

Run for KiKa @Home
Run for KiKa @Home is het hardloopevent waarbij deelnemers bepalen waar en hoever ze rennen. De eerste editie van Run for KiKa @Home kende op 3 mei een groot succes met ruim tweeduizend deelnemers die vanuit huis totaal 18.000 km renden. Net als tijdens die editie mogen deelnemers op 28 juni zelf bepalen hoe lang en waar ze rennen. Deelname aan het evenement is wederom gratis. 

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl/at-home. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023