StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-05-2020
Bijgewerkt op:04-05-2020 10:33

Hardlopen voor KiKa kan altijd en overal!

Bron: Run for KiKa Nederland Nikki Wester
    

Dat bewezen 2132 deelnemers vandaag tijdens Run for KiKa @Home! Zij liepen vanuit hun eigen huis een zelfgekozen route en afstand. In totaal renden de deelnemers 18.643 KiKa-kilometer. Een prachtige sportieve dag voor Kinderen Kankervrij (KiKa). 

"Fantastisch dat zoveel mensen zich in het zweet rennen om zoveel mogelijk kilometers te lopen voor KiKa", zegt Nikki Wester namens de organisatie. "Ondanks de hectische tijd waarin wij leven, kleurde Nederland letterlijk KiKa-oranje vandaag en dat is prachtig om te zien. Samen maken we hét verschil voor kinderen met kanker."  
 
Eerbetoon aan overleden Ruurd
Jarenlang vocht Ruurd tegen kanker en bleef hij, samen met zijn familie en vrienden, zich inzetten voor KiKa en kinderen met kanker. Helaas is Kanjer Ruurd op 23 april op 18-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Ter nagedachtenis aan Ruurd liep team Ruurd mee met Run for KiKa @Home. Wester: "Ruurd was zo strijdlustig, ontzettend lief en enorm sterk! Hij bleef zich samen met zijn familie en vrienden inzetten voor kinderen met kanker en gunde ze een betere toekomst. We gaan hem ontzettend missen!". 
 
Run for KiKa @Home
Het was voor het eerst dat Run for KiKa vanuit huis gelopen werd. Saamhorigheid, verbinding en sportiviteit staan net als bij de reguliere edities centraal. De organisatie is blij met het aantal inschrijvingen, de gelopen kilometers en natuurlijk de enthousiaste reacties van deelnemers. "Dit bewijst dat Nederland zich ook in deze tijd blijft inzetten voor KiKa. Deze run krijgt dan ook een vervolg. Bittere noodzaak, want het genezingspercentage móét omhoog van ruim 75% naar 95%:", sluit Wester af. 
 
Run for KiKa 
Meer informatie is te vinden op www.runforkika.nl 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023