StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-01-2020
Bijgewerkt op:26-01-2020 10:18

Luck Raeck 2 KAMPIOEN!!

Bron: Leon Lejeune
    

Op vrijdag 24 januari was dan eindelijk de laatste wedstrijd van de Najaars-Competitie. De tegenstander kwam rond 20:15 de sporthal binnen met 3 teamleden, dat is 1 speler te weinig om alle wedstrijden te kunnen spelen. Helaas kwam dit zo door een zieke bij de tegenstander. Omdat dit voor team 2 een hele belangrijke wedstrijd was, zijn ze eerst de partijen gaan spelen die ze konden spelen met de aanwezige spelers van de tegenpartij.

De dames dubbel werd gespeeld door Iris Kling en Inger Goos. De dames gingen erg goed van start en bleven erg scherp. Zij wonnen deze partij dan ook met 21-16 en 21-14. De 1e heren enkel werd gespeeld door Rijk den Hartog. Rijk heeft alles gegeven, maar moest helaas de overwinning overlaten aan de tegenpartij, die met 11-21 en 13-21 won.

De 1e damesenkel werd gespeeld door Ria Rietveld, dit was een tactische zet. Ria had een zware start, maar kwam de 2e set wel weer bij, maar de tegenstander was te sterk en liet de winst aan de tegenpartij met 4-21 en 12-21. De 2e herenenkel werd gespeeld door Aldert Pol, de eerst set was echt heel erg spannend, maar werd door Aldert verloren met 23-25. De 2e set was Aldert sterker en won deze met 21-18. De 3e set was te veel voor de tegenpartij en moest deze volledig aan Aldert overlaten. Aldert won deze dan ook.

De 2e damesenkel werd gespeeld door Iris Kling. Iris speelde zeer geconcentreerd en dat was ook te merken in het spel. Ze was duidelijk sterker en pakte de winst met 21-14 en 21-11
De heren dubbel kon eigenlijk niet gespeeld worden, omdat er maar 1 heer van het andere team was. Om deze wedstrijd toch te kunnen spelen heeft Patrick Goos zich als tegenstander opgeofferd. De heren van Luck Raeck, Aldert en Rijk, maakte er een spannende partij van en begonnen met een verlies van 19-21, maar kwamen weer goed terug met 21-13 en 21-18. De 1e mix-wedstrijd speelde Rijk en Ria, zij pakten de 1e set met 21-15. De tegenpartij kwam toen terug met 20-22, maar de 3e set was toch weer voor Rijk en Ria met 21-15. 

De 2e mix-wedstrijd was weer een partij die de tegenstander niet met eigen spelers kon spelen, dus Aldert viel in bij de tegenpartij. Vanuit Luck Raeck speelde Patrick en Inger Goos samen. Het was een leuke en spannende partij, maar de winst was voor de tegenpartij met 18-21 en 16-21.
De eindstand werd uiteindelijk:
Luck Raeck 2 – Reflex 1
5 - 3

Dat betekend dat Luck Raeck 2 Kampioen is geworden in de NJC Regio Centrum 2019-2020 Y-klasse 1

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023