StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-06-2019
Bijgewerkt op:13-06-2019 11:55

Opening huifkar Het Beloken Land

Bron: gemeente Montfoort
    

Vorige week openden de vier van de vijf burgemeesters van Platform De Utrechtse Waarden de nieuwe huifkar op Het Beloken Land. Met de nieuwe huifkar, terug naar de tijd van toen, biedt de Montfoortse boerderij een uniek arrangement aan mensen met een fysieke beperking en ouderen. Zij hebben vanaf nu de mogelijkheid om aan te monsteren voor een rit met paard en wagen door de eendenkooi.

Door een pad in de eendenkooi aan te leggen is het mogelijk om met de huifkar rond te rijden in de eendenkooi, zonder verstoring van alles wat daar leeft. Op een bijzondere manier krijgen ouderen en fysiek beperkten een inkijkje in de eendenkooi. Met behulp van het Platform De Utrechtse Waarden is een huifkar aangekocht en op zo’n manier verbouwd dat hier rolstoelen in passen. Ook is de eendenkooi toegankelijk gemaakt voor de huifkar.

Het Beloken Land biedt een gezellig dagje uit voor ouderen en fysiek beperkten om ze te laten genieten van het platteland. Contact met en aandacht voor elkaar en excursie over de boerderij en de eendenkooi. Het uitje naar Het Beloken Land haalt mensen uit hun isolement en biedt een contactmoment met elkaar. Ouderen vanuit de hele regio zijn welkom op het Beloken Land om de eendenkooi te bezoeken.

Platform De Utrechtse Waarden is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Montfoort, Oudewater, Lopik, IJsselstein en het Hoogheemraadschap.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019