StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:19-01-2018
Bijgewerkt op:19-01-2018 13:28

Inschrijfperiode aanleg glasvezel verlengd!

Bron: E-Fiber
  

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het halen van de drempel van 40% inschrijvingen, maar deze is nog niet bereikt. E-Fiber heeft samen met de gemeente besloten om de inschrijfperiode met twee maanden te verlengen. Want glasvezel is de keuze voor de toekomst.

Bewoners van de gemeenten Montfoort en Linschoten krijgen twee maanden langer de tijd om te kiezen voor glasvezel. In februari en maart staat daarom een aantal extra initiatieven op stapel. Zo opent de glasvezelwinkel opnieuw haar deuren. Op deze plek kunnen geïnteresseerden persoonlijk hun vragen stellen aan E-Fiber of de providers. Ook verschijnt er een informatiekrant waarin bewoners uitgebreid kunnen lezen over E-Fiber, het glasvezelnetwerk, de voordelen (veel!) en de mogelijke abonnementen.

40% halen is belangrijk
Eric Vos van E-Fiber licht toe: “De aanleg van glasvezel vergt een aanzienlijke investering. Die doen we graag maar we kunnen pas van start als 40% van de huishoudens en ondernemingen zich inschrijft voor een glasvezelabonnement. Daarom hopen we dat zich de komende twee maanden nog genoeg nieuwe geïnteresseerden melden, zodat we later dit jaar kunnen beginnen met de aanleg. Inschrijven kan nog t/m 31 maart 2018.”

Nu of nooit
Met de verlengde inschrijving krijgen de inwoners van Montfoort en Linschoten een unieke kans om alsnog ja te zeggen tegen glasvezel in hun gemeente. Als de drempel niet wordt gehaald, betekent dit dat de kans op een glasvezelnetwerk in de gemeente heel klein wordt. Dat terwijl steeds meer gemeenten de afgelopen jaren al de stap naar glasvezel namen. Naar alle tevredenheid, want glasvezel is de keuze voor de toekomst. Nu iedereen steeds meer data gebruikt (denk aan films downloaden, grote bestanden versturen, gamen), is een betrouwbare en snelle verbinding een must. Bovendien is een abonnement in veel gevallen goedkoper dan een kabelabonnement.

 

Gratis
Tenslotte: de aanleg van het glasvezelnetwerk door E-Fiber is gratis. Genoeg redenen voor de inwoners om zich in februari of maart in te schrijven. Daarmee komt de toekomst een stap dichterbij.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024