StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:19-01-2018
Bijgewerkt op:19-01-2018 12:56

Mat Herben kiest Lokaal Montfoort

Bron: Lokaal Montfoort
  

Mat Herben stelt zich kandidaat voor Lokaal Montfoort, de partij met hart voor Linschoten en Montfoort.  “Ik kan niet werkeloos toekijken als ik zie dat de gemeente de lokale belangen en gedane beloften terzijde schuift. We verkeren weer in dezelfde situatie als in 1993 toen ik de werkgroep Leefbaar Linschoten oprichtte. Weer gaat het om Voorvliet en het dorpshuis in de kern Linschoten, en het slechte financiële beleid van de gemeente als geheel. “Daarbij is de slechte communicatie met de inwoners én de gemeenteraad mij een doorn in het oog. Het is een politieke doodzonde dat het college van B&W daags na een forumvergadering over dorpshuis De Vaart een persbericht met nieuwe plannen verstuurt, dat al vóór die vergadering is opgesteld en onder embargo aan de media is verzonden, maar niet aan de raad is voorgelegd.”

Met zijn kennis en ervaring wil Mat Herben zich met passie inzetten voor de belangen van Linschoten en de gemeente Montfoort als geheel.  Op zoek naar een partij die nog dicht bij de kiezer staat kwam hij al snel uit bij Lokaal Montfoort. Wat hem aanspreekt is dat Lokaal Montfoort het eigen profiel van beide kernen (Linschoten en Montfoort) respecteert, de financiën weer op orde wil krijgen en de huisvesting voor de eigen inwoners wil verbeteren.

Ook heeft Lokaal Montfoort haar organisatie goed op orde en zijn verantwoordelijkheden goed afgebakend gesteund met doordachte statuten en een huishoudelijk reglement.

Het bestuur en fractievoorzitter Rob Jonkers zijn blij met de komst van Mat Herben.  “Hiermee wordt veel politieke ervaring door Lokaal Montfoort binnengehaald en dat heeft onze gemeente hard nodig”, aldus Jonkers.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024