StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-10-2017
Bijgewerkt op:30-10-2017 11:43

Blessuregolf nekt v.v. Montfoort in ontmoeting met SVL Langbroek

Bron: Dick ten Hoonte
    

Hoewel Chris Resida en Miquel Ballo in de basisopstelling stonden, waren ook zij licht geblesseerd en moest trainer Aart Jan van Boksel maar afwachten hoe het zou lopen. Als stand-in had hij Yorno Vork van het 2e elftal aan de selectie toegevoegd.

Door het wegvallen van een aantal vaste waarden waren ook veel van de automatismen verdwenen. Zo ontbraken in verdedigend opzicht belangrijke pijlers en het is dan ook niet vreemd, dat juist daar een grote mate van onrust heerst.

Dat was ook weer duidelijk te merken bij aanvang van de wedstrijd, want al na enkele minuten was het Walter Cremers, die Willem Baaij op maat bediende en de bal over doelman Vianen tikte.

De gastheer kon echter niet lang van de voorsprong genieten, want enkele minuten was het middenvelder Koppers, die, geheel vrijstaand , de jubilerende doelman Geert-Willem Merkens kansloos liet.

Na deze gelijkmaker kreeg Montfoort zowaar meer grip op de wedstrijd en kwam de dreiging vooral van Marck van Baal en Miquel Ballo, die met hun snelheid veel druk zetten op de verdediging van de thuisclub. Doelpunten leverde dit echter niet op.

Enkele charges op Ballo zorgde ervoor, dat de buitenspeler van Montfoort in de kleedkamer achter bleef en zijn plaats werd ingenomen door Eddy Vorm.

Met het verdwijnen van Ballo was het gelijkertijd gedaan met de aanvalsdriften van Montfoort. Slechts een vlammend schot van Eddy Vorm, geschoten van even buiten de 16 meter, was het enige memorabele. Ook Marck van Baal verdween in de anonimiteit.

SVL daarentegen had het geluk aan haar zijde. Eerst was daar halverwege de 2e helft de communicatiestoornis tussen doelman Vianen en één van de Montfoortse verdedigers, waardoor Martijn Verkerk de bal in een leeg doel kon tikken en in de slotfase was het Walter Cremers, die zijn inzet van richting veranderd zag worden en de eindstand op 3-1 bepaalde.

Aangezien de concurrentie ook de nodige punten liet liggen, valt de schade punttechnisch nog mee, maar het is voor Montfoort te hopen dat het met de blessures minder zal worden.

Was men immers blij met de grote selectie, daar is inmiddels weinig van over en dit lijkt een grote spelbreker voor de komende weken.

Aankomende zaterdag staat het duel met Giessen Rijswijk Combinatie op het programma. Deze fusieclub verraste koploper LRC, die met 6-2 een wel zeer ruime nederlaag leed. Montfoort is dus gewaarschuwd en zal aanstaande zaterdag alle zeilen moeten bijzetten voor een goed resultaat. Met welke 11 spelers zal nog een verrassing zijn.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022