StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:29-09-2023
Bijgewerkt op:29-09-2023 09:48

Verbouwing gemeentewerf

Bron: Gemeente Montfoort
  

De gemeentewerf is in de afgelopen maanden flink verbouwd en verduurzaamd. Het gebouwd heeft een nieuw dak, op het dak liggen zonnepanelen, het gas is afgesloten en de oude CV-ketel is vervangen door een warmtepomp. Naast de verduurzaming van het gebouwd gaan we het terrein herinrichten.

In het gebouw wordt momenteel de laatste hand gelegd aan de afwerking van de vloeren en de installatie. Ook krijgen de gevels aan de buitenkant in het najaar een schilderbeurt. De verwachting is dat de interne verbouwing van het gebouw begin oktober klaar is en daarmee is het volledig verduurzaamd.

Herinrichten terrein
Na de verbouwing gaan we verder met de herinrichting van het terrein van de werf. Voor de medewerkers van de buitendienst, die de gemeentewerf als uitvalsbasis gebruiken, wordt het terrein efficiënter en veiliger om te werken. Er komt meer ruimte voor gescheiden afvalinzameling en we gaan de mogelijkheden voor hergebruik van materialen verbeteren.

Vrachtwagenparkeren niet toegestaan
De herinrichting zorgt ervoor dat meer ruimte van het terrein nodig is voor afvalinzameling en circulaire economie. Hierdoor is er voor vrachtwagens geen ruimte over om te parkeren en wordt vooruitlopend op een definitief besluit, het verbod om te parkeren voor vrachtwagens verlengd tot 1 oktober 2024. De komende periode gaan we alternatieve vrachtwagenparkeerplaatsen onderzoeken en willen we beleid vaststellen over parkeren voor vrachtwagens in onze gemeente.  

Hek bij gemeentewerf
In verband met de nieuwe inrichting van de gemeentewerf wordt op 1 oktober a.s. een hek geplaatst bij de ingang van de gemeentewerf. De milieustraat waar u bijvoorbeeld uw hout, piepschuim, kunststof, metaal of klein chemisch afval brengt, blijft open op de tijden zoals u gewend bent:

  • Woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.15 uur en 13.15 tot 15.45 uur
  • Zaterdag van 8.30 tot 12.00 uur

De containers voor glas, PMD, textiel, papier en karton, die bij de ingang van de gemeentewerf staan, zijn vanaf 1 oktober alleen te gebruiken tijdens de openingstijden van de gemeentewerf:

  • Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 16.00 uur
  • Zaterdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur.

Uiteraard kunt u ook in uw wijk bij de containers terecht voor PMD, glas en textiel. Kijk voor de locaties op de cyclus app.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024