StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:07-04-2020
Bijgewerkt op:07-04-2020 09:27

Informatie huisartsen Montfoort

Bron:
  

Op dit moment zijn wij allen in de ban van de maatregelen die de regering heeft genomen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Wij doen, samen met u, ons uiterste best om de verspreiding van dit virus tegen te gaan.

In de huisartsenpraktijk zien wij op dit moment patiënten met luchtwegklachten en/of koorts op speciale spreekuren, en in een bepaald deel van de praktijk. Een huisarts ziet deze patiënten in beschermende kleding om u en zichzelf te beschermen.

De afgelopen weken merken wij dat op dit moment patiënten nauwelijks bellen voor andere klachten. Wij willen u laten weten dat wij telefonisch bereikbaar zijn voor alle vragen en klachten waar u ons normaal gesproken ook voor belt. Graag bekijken we samen met u wat in deze tijd de passende zorg kan zijn. Ook onze praktijkondersteuners doen nog spreekuur voor mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, COPD. De praktijkondersteuner GGZ ziet mensen met psychische klachten op de praktijk en heeft telefonische spreekuren.

We houden de zorg voor mensen zonder luchtwegklachten of koorts gescheiden van de stroom mensen die wel deze klachten hebben. De praktijkdeur is op dit moment gesloten en is alleen toegankelijk als u een afspraak heeft gemaakt.

Uw verzoek voor herhalen van uw medicijnen kunt u deponeren in de oranje doos die voor de praktijkingang staat. Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid via het patiëntenportaal uw medicatie elektronisch te herhalen en/of een e-consult te sturen naar uw huisarts. U kunt zich aanmelden voor het patiëntenportaal bij de website van uw eigen huisarts ( www.medischcentrumhofplein.nl ).

Voor iedereen die zich nog niet heeft aangemeld bij het Landelijk Schakel Punt (LSP): In deze periode is het juist belangrijk om bij een bezoek aan de huisartsenpost of het ziekenhuis dat de arts die u onderzoekt de juiste medische gegevens van u heeft. U kunt op de website www.volgjezorg.nl/toestemming uw toestemming hiervoor geven. Indien van toepassing meldt u ook uw kinderen aan.

Besmet met het Coronavirus? De ziekenhuizen het OLVG en UMCU hebben een app ontwikkeld waar patiënten hun klachten van mogelijk een Corona besmetting kunnen monitoren: www.umcutrecht.nl/coronacheck

De fysiotherapie, oefentherapie Cesar, diëtiste, podotherapeut, logopediste en psychologen zijn op dit moment allen bereikbaar en kunnen u telefonisch en/of met beeldbellen begeleiden bij uw klachten.

Tenslotte: we zijn enorm verrast door uw reactie op onze vorige oproep om beschermende materialen voor de praktijk. Overweldigend. We mochten vele mondmaskers en beschermende brillen ontvangen waarvoor onze hartelijke dank! De oproep blijft van kracht: hebt u nog mondmaskers, beschermende brillen en vooral beschermende kleding dan houden we ons van harte aanbevolen.

En graag willen we ook iedereen bedanken voor de hartverwarmende attenties. Al onze medewerkers en wij voelen de enorme waardering door u.

We wensen u sterkte in deze moeilijke tijd.

Marlies Dool-Smink, Jouke Hanje, André de Vries en Marjon Oude Ophuis, huisartsen 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024