StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:03-04-2020
Bijgewerkt op:03-04-2020 10:42

Fruitmanden voor alle ziekenhuizen!

Bron: Jessica Sun Vitaminechallenge
  

Ga jij de #VitamineChallenge aan?We hebben allemaal kunnen lezen dat ziekenhuizen heel hard moeten opschalen. Dat betekent dat de komende periode extra zwaar zal zijn voor ziekenhuismedewerkers. Steun hen daarom nu! Voor een appel en een peer kun je al extra vitamines sturen naar artsen, verpleegkundigen, schoonmakers en alle anderen die keihard aan het werk zijn en een beetje extra weerstand goed kunnen gebruiken.

Dus: Don’t Spread Corona, Spread Vitamines!
Accept the #VitamineChallenge, doneer fruit aan een ziekenhuis en daag drie anderen uit om deel te nemen! Ga nu naar www.vitaminechallenge.com

Met jouw deelname steun je ook de lokale groenteboeren die de fruitmanden gaan bezorgen bij de ziekenhuizen en allemaal beloofd hebben de manden extra vol te maken.
Een echte win-win situatie dus! 

We roepen ook alle bedrijven en organisaties op om fruitmanden te doneren aan ziekenhuizen. Dit kan via www.vitaminechallenge.com/bedrijf.

Benieuwd hoe er in het ziekenhuis gereageerd wordt op jouw fruitmand? Like dan omdatikjeliefvind.nl op Facebook voor de foto’s. 

De #VitamineChallenge is een initiatief van omdatikjeliefvind.nl, een platform opgezet voor iedereen die in deze tijden van fysieke afstand blijft gaan voor #SocialConnection. Juist nu is het leuk om iets gezelligs te sturen naar iemand die je lief vindt! Een borrelpakket om samen digitaal bij te proosten, een heerlijke high-tea op afstand, een fruitmand voor wat extra vitamines of een doos chocola, gewoon omdat het kan. Lokale ondernemers bezorgen een mooi pakket, inclusief jouw persoonlijke boodschap. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024