StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:20-11-2019
Bijgewerkt op:20-11-2019 09:55

Jongens aangesproken door man in Montfoort

Bron: Politie.nl
  

De politie heeft afgelopen week twee meldingen gekregen van jongens in Montfoort nadat zij waren aangesproken door een man in een voertuig. De jongens hadden er op dat moment geen goed gevoel bij en hebben de politie gebeld. Inmiddels is de politie een onderzoek gestart zodat duidelijk kan worden wat de bedoelingen zijn van de man.

De eerste melding wordt gedaan op donderdag 14 november. Een elfjarige jongen fietst rond 20.00 uur bij Montfoort  over het fietspad langs de N228 in de richting van Heeswijk als een man in een zwart voertuig hem aanspreekt. De man vraagt of de jongen in zijn auto wil stappen. De jongen gaat daar niet op in en fietst direct naar huis.

Op maandag 18 november gebeurt iets vergelijkbaars aan de Bovenkerkweg in Montfoort. Een negenjarige jongen fietst rond 17.45 uur over straat als een man in een zwarte bestelauto hem aanspreekt. Opnieuw wordt gevraagd in de auto te stappen. Ook de negenjarige jongen weigert en gaat direct naar huis. In beide gevallen is snel de politie geïnformeerd.

De politie heeft na de meldingen direct actie ondernomen. Zo is er actief gezocht naar de man en is er op andere manieren onderzoek gedaan naar zijn identiteit. Het onderzoek is nog gaande. De politie vraagt mensen die denken te weten om wie het gaat zich te melden. Ook mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt worden gevraagd de politie te bellen. De incidenten hebben de volle aandacht van de politie en er wordt dan ook gevraagd om verdachte situaties direct te melden. Urgente situaties kunnen gemeld worden via 112. Tips of andere opmerkingen mogen via 0900-8844 worden doorgegeven.

De politie prijst de handelswijze van de betrokken jongens. Wijkagent Elin van Keeken: “De jongens hebben precies gedaan wat je in zo’n geval moet doen. Ga niet in op verzoeken die je niet vertrouwt, vertel het aan je ouders en doe zo snel mogelijk melding bij de politie.” 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024