StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:12-11-2018
Bijgewerkt op:12-11-2018 16:32

Uitgaan met ouders!

Bron: gemeente Montfoort
  

Waar hangt mijn kind eigenlijk uit als hij of zij op stap gaat? Vraagt u zich dat ook wel eens af? Hoe gaat stappen anno 2018? Wat zijn nu eigenlijk de regels voor drankgebruik? Hoe gaat de controle op de ID als kinderen uitgaan, wat is deurbeleid? Hoe gaat het eraan toe in cafés? Zijn er risico's verbonden aan het uitgaan? Hoe kunt u als ouder helpen om ervoor te zorgen dat uw kind na een leuke avond weer veilig in zijn eigen bed ligt?

Voor het eerst organiseert de gemeente Montfoort, samen met de horeca, GGD, Jellinek Utrecht en de politie “Uitgaan Met Ouders”. Ja, dat leest u goed...

Op vrijdagavond 14 december 2018 kunnen ouders, zonder hun kinderen, twee verschillende locaties bezoeken waar jongeren graag uitgaan: café ‘Bolle Harry’ en het verenigingsgebouw St. Joseph. U doet dat samen met andere ouder/verzorgers die ook kinderen in dezelfde leeftijd hebben. Op elke locatie wordt een kort programma (30 minuten) gepresenteerd waar op serieuze en ontspannen wijze wordt verteld over uitgaan, de regels voor drank en drugs, het deurbeleid van de horeca-ondernemers en de regels die zij in hun zaken hanteren. Ook politie, GGD en Jellinek Utrecht verlenen hun medewerking.

Een gezellige avond met een informatief tintje.

We ontvangen die avond de ouders van kinderen die dit jaar 16 of 17 jaar worden in het verenigingsgebouw St. Joseph.  Na een inleiding door wethouder Rensen van Volksgezondheid, gaan we onder begeleiding in twee groepen op pad. In café Bolle Harry en het verenigingsgebouw  worden ouders voorgelicht door de GGD, horeca, Jellinek en de politie. Na afloop praten we nog even na in het verenigingsgebouw. Daar kunt u ook uw vragen stelen aan de aanwezige organisaties.

Uitgaan met ouders is een initiatief van de gemeente, de lokale horeca, GGD, Jellinek Utrecht, Stichting STAM en de politie.

Meldt u zich voor 1 december aanstaande aan via p.holdinga@montfoort.nl

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024