StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:25-09-2014
Bijgewerkt op:25-09-2014 09:10

Jongen zwaargewond na ongeval

Bron: Politie Utrecht
  

Op de M.A.Reinaldaweg (N204) is op dinsdag 23 september bij een ernstig verkeersongeval een 14-jarige jongen uit Benschop zwaargewond geraakt.

Omstreeks 16.35 uur kreeg de politie melding van een ongeval op de M.A.Reinaldaweg, waarbij een groep fietsers was betrokken. Een bestuurder van een kraanwagen met aanhangwagen, die ook was betrokken bij het ongeval, zou na het ongeval zijn doorgereden.

Fietser ernstig gewond

Op de plek van het ongeval zagen agenten dat een motorvoertuig (pick-up) in de sloot lag. Uit verklaringen van getuigen bleek dat een bestuurder van een kraanwagen de pick-up vervoerde op een aanhangwagen. De pick-up raakte los van de aanhangwagen en reed in de richting van het naastgelegen fietspad, waar een groep van zes jongens fietsten. De 14-jarige jongen werd door de losgeschoten pick-up geraakt. Hij was de enige die geraakt werd. De jongen werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en is daar met ernstige verwondingen opgenomen.

Bestuurder aangehouden

Aan de hand van de uiterlijke kenmerken van de pick-up konden agenten achterhalen waar de doorgereden kraanwagen vandaan kwam. De doorgereden bestuurder van de kraanwagen, een 33-jarige man uit Harmelen, werd omstreeks 17.05 uur aangehouden. Hij werd ingesloten voor onderzoek en verhoor. De Verkeersongevallenanalysedienst onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep

De politie sprak al met diverse getuigen, maar vermoedt dat nog meer mensen het ongeval hebben zien gebeuren. Vooral de automobilisten die in dezelfde richting achter de kraanwagen reden, wil de politie graag spreken. Bent u getuige geweest van dit ongeval op de M.A. Reinaldaweg en u heeft nog niet met de politie gesproken, neemt u dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844.

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024