StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenavondRegionieuwsAgendaMenu van de Maand
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenavond
Regionieuws
Agenda
Menu van de Maand

Reclame

Adverteren op de website van RSM

Rabobank Utrechtse waarden

RSM Cartridge sponsoren

Zoeken


Menu van de Maand

Maaltijd asperges:

Nodig 
20    stuks     asperges
100    gram     mooie ham (dikke plak)
200     gram  nieuwe aardappels
2    stuks    hardgekookt ei
1    liter    kippenbouillon
500    gram    melk
250    gram     room
75     gram     boter
        peterselie.

Schil per persoon 5 asperges.
Haal de kopjes er af en bewaar deze.
Snijd de asperges in stukken en kook in kippenbouillon en de melk tot ze gaar zijn. (Ongeveer 9 minuten.)
Haal ze uit het vocht en pureer in de keukenmachine of met de staafmixer.
Kook de kopjes en bewaar.
Kook de aardappels (goed gewassen en met schil in blokjes gesneden) in de bouillon.
Schep dit er ook uit en bewaar.
Snijd de ham en het ei in blokjes.
Hak de peterselie.
Je hebt nu het bouillon /melk mengsel, de gemalen asperges en de room kook dit allemaal op en staaf goed door. Voeg de klontjes boter toe en staaf opnieuw.
Maak de rest van de ingrediënten warm in de soep en serveer in royale diepe borden.
Heerlijk met boeren brood of knapperig stokbrood.

Veel maak en smaakplezier.

Heb je nog vragen over dit recept of gewoon culinaire  eetvragen, stel ze gerust.

Mocht  u nog vragen hebben kunt u altijd bellen tussen 15.00 en 18.00 uur met 0348562309

Vriendelijke groet,
Chef kok  Ries Verburgt
 

    

[ Show volledig document ]


Kijken en luisteren

Reclame
Ook hier adverteren? Klik hier!


Nu op RSM
Op de hollandse toer
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2017